Sydän Chat

Sydän Chat - vertaistukea verkon välityksellä

Sydän Chat on Sydänliiton vertaistukitoimintaa, jonka tarkoituksena on tuoda yhteen sydänsairauksia sairastavia eri ikäisiä ihmisiä ja heidän läheisiään jakamaan kokemuksiaan, antamaan ja saamaan vertaistukea reaaliajassa olinpaikasta riippumatta.

Sydän Chatissa on usein ennalta määritelty teema. Keskustelua Sydän Chatissa käydään anonyymisti nimimerkillä ja keskustelemaan pääsee kerrallaan 12 osallistujaa. Chat-keskustelussa mukana ovat myös Sydänliiton vapaaehtoiset koulutetut verkkotukihenkilöt, jotka toimivat keskustelun virittäjinä. Lisäksi Chatissa voi olla paikalla Sydänliiton työntekijä sekä erikseen ilmoitettuina kertoina asiantuntijavierailijoita.

Sydän Chatit järjestetään Tukinetissä ja mukaan pääsee, kun käy rekisteröimässä anonyymin tunnuksen Tukinettiin. Sydän Chatin alkaessa kirjaudutaan sisälle.

https://tukinet.net/teemat/sydan-chat-17991072/live-discussions/?fbclid=IwAR1ziHcR3ykeRu48speAHeEvusPoM8iWXFRhrEqoWhph-zWr-Mz5GEgggss

HUOM! 18.3.2020

Sydänliitto järjestää toistaiseksi Sydän Chateja päivittäin (arkipäivisin). Seuraava Sydän Chat siis  klo 18-19.30. Sydän Chatiin voit tulla jakamaan omat huolesi muiden vastaavassa tilanteessa olevien kanssa. Mukana chatissa on myös Sydänliiton verkkotukihenkilöitä, sekä sydänjärjestön työntekijöitä. Yritämme parhaamme mukaan vastata mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Huomion arvoista kuitenkin on se, että kaikkia vastauksia tässä poikkeuksellisessa tilanteessa, ei kenelläkään ole. Huolien jakaminen ja niistä yhdessä keskusteleminen kuitenkin helpottaa ja auttaa huomaamaan, että ei ole asiassa yksin. Vertaistuessa on voimaa.

ylläolevalle linkkisivulle päivittyy tulevat chatit ja niiden ajankohdat.